Onze motoren, de Chinezen en onze monteur


De Chinesen beheersen de motor-markt in Afrika. Na veel testen hebben we gekozen voor de Haojin “ Warrior”  een krachtige 200cc ééncylinder uit China.  Voordeel voor ons is dat alle onderdelen overal te koop zijn. We passen een aantal dingen aan zoals de overbrenging en de banden. Overbodig plastic versiersel kan er ook beter af. Wat overblijft is een robuuste motor die verdacht veel op een Honda lijkt.

Onze nieuwe monteur Bonface kent de motor ondertussen van binnen en buiten. Hij weet hoe de wielen te spaken en wil alles  voor elke rijder optimaal afstellen.


KENIA-KAAPSTAD IN PRIJS VERLAAGD

NU OOK BOEKBAAR ALS DRIEWEEKSE

“VICTORIA FALLS” REIS.


Deze reis is in 2017 voor het eerst onder leiding van Peter Kimani gereden.

Hij is de gids en chauffeur op deze reis en er gaat geen Europese gids op de motor mee. We hebben ervaring met deze opzet en het werkt prima. De groep krijgt navigatie mee en Peter geeft aanwijzingen.  In 2019 organiseren we de reis in april, mei en juni. Deze data speciaal vanweg het weer. Geen regen en nog niet te heet.

In Namibia zullen we enkele malen kamperen, dit omdat er weinig (betaalbare) lodges of hotels zijn. Deze opzet maakt de reis betaalbaarder. En daarom weer aantrekkelijker. Je kunt kiezen voor 3 weekse trajecten voor of de 6 weekse reis.

Foto-safari in Kenia


Het is een foto-safari en het is ook een droomreis.
Een reis door de savanne’s, de theeplantages, woestijn, de mooiste wildparken in Kenia, de hoogste berg van Afrika de Kilimanjaro en eindigend aan een tropisch strand aan de kust van de Indische Oceaan. Voeg daarbij de vriendelijke bevolking, de rijkdom aan dieren en de overal aanwezige natuur. Een droomreis.  

   Speciale reizen voor groepen


Wil je met je motorclub een speciale reis maken en heb je een bepaald budget?

We kennen veel mooie locaties in Kenia waar je voordelig kunt overnachten

en dat maakt een reis een stuk voordeliger.


Wil je Gorilla’s  zien en meemaken in Uganda en Rwanda? In bijzondere lodges logeren met uitzicht op tropische meren en bossen.  Wij maken een mooie motorreis op maat.


Wil je met een groep off-road rijden en spectaculaire afdalingen maken over kleine bergpaadjes en door stoffige savanne’s. Wij gaan mee en we weten de weg.


Vanaf 2 personen gaan we al op pad maar het wordt voordeliger met meerdere motorrijders.

Maximum groepsgrootte is 7 deelnemers en een gids op de motor.


Basis in Uganda voor MotorsafarisWe zijn klaar voor 3 nieuwe prachtige motortrips in het hart van Afrika. We besloten om ons te vestigen in de hoofdstad van Uganda, Kampala.

De nieuwe basis is 30 km. vanaf de luchthaven Entebbe. Vanaf onze basis kunnen we uitstapjes organiseren in Uganda, Rwanda en onze beroemde reis 'Around the Lake' beginnen. We geloven dat er veel motorrijders geïnteresseerd zijn in deze prachtige landen.

We beginnen met 3 verschillende reizen in de zomer van 2019

Lees meer...Victoria_Falls_NL.html
Lees meer...fotosafari-15dgn.html